Uutta

Myyntioptimin avulla löydät uusia, kannattavia asiakkaita

Kun etsit yrityksellesi kasvumahdollisuuksia, Asiakastieto tarjoaa avuksesi uuden, helpon ja nopean kohderyhmätyökalun. Myyntioptimi löytää puolestasi oikeat kohderyhmät kannattavia myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä varten.

Kohderyhmien haku on helppoa ja nopeaa

Rajaat valittuja kohderyhmiä erilaisilla kriteereillä, kuten valitsemalla yrityksen toimialan, päättäjätiedot, liikevaihdon tai henkilöstön määrän. Vaihtoehtojen kokeileminen on helppoa ja haku toimii nopeasti.

Jos et halua tai ehdi tehdä omia rajauksia, Autopilot-toiminto hoitaa älykkäästi kohderyhmien haun. Luotettava tieto on saatavilla heti ja ladattavissa kätevästi Excel-tiedostoon.

Profiloi nykyiset asiakkaasi ja löydä uusia

Lataamalla Myyntioptimiin nykyisen asiakasrekisterisi, palvelu profiloi nykyasiakkaasi vertaamalla niitä Asiakastiedon tietokantaan.

Profiilin tuloksena Myyntioptimi löytää yrityksellesi nykyiseen asiakasprofiiliin sopivia uusia asiakkaita. Mikä parasta, palvelu asettaa asiakaspotentiaalin tärkeysjärjestykseen, joka puolestaan auttaa priorisoimaan esimerkiksi myynnin yhteydenottoja.

Analyyseillä johdat kannattavaan kasvuun

Myyntioptimi analysoi asiakaskantasi ja saat uutta tietoa asiakkaistasi taustatietojen valossa. Samalla opit, minkälaisia ovat kannattavimmat nykyasiakkaasi ja löytyykö niiden joukosta vahvoja kasvuyrityksiä. Saat tiedon myös yrityksesi markkinapeitosta.

Kannattavan kasvun perustana ovat oikeat toimenpiteet kohdistettuna oikeaan kohderyhmään. Strategiatyön ja päätöksenteon avuksi saat Myyntioptimista raportteja ja analyyseja, joiden avulla voit suunnitella muun muassa tulevan vuoden myynnin ja markkinoinnin panostuksia.

Säästät aikaa ja vältät riskejä

Myyntioptimi on helppokäyttöinen analyysityökalu, jonka avulla opit tuntemaan nykyiset asiakkaasi paremmin, löydät tehokkaasti uusia asiakkaita, vältät riskejä ja turhaa työtä sekä kasvatat yritystäsi kannattavasti.

Myyntioptimissa on myös monipuolinen yrityshaku, jonka avulla etsit suomalaisia yrityksiä ja tarkastelet niiden taustatietoja. Palvelu sisältää myös taloustiedot, riskiluokitukset sekä päättäjät.