Asiakastiedon Kiinteistötietopalvelu on RE/MAX Partnersin ajantasainen ja helppokäyttöinen luottokumppani

Kiinteistövälityspalvelu RE/MAX Partnersin palvelut kattavat kiinteistöt, asunto-osakkeet, vuokrakohteet ja ulkomaan kohteet. Kaikki kiinteistökauppoihin tarvittavat tiedot ja dokumentit RE/MAX Partners saa yhdestä lähteestä – Asiakastiedon Kiinteistötietopalvelusta.

”Meillä on lain vaatima velvollisuus hankkia kiinteistön myyntiin tarvittavat tiedot ja todistukset luotettavasta lähteestä. Asiakastiedon Kiinteistötietopalvelusta ei ole meille pelkästään hyötyä, vaan se mahdollistaa meidän lainmukaisen toiminnan. Se, että me saamme tiedot joustavasti ja helposti, on meidän työn ehdoton edellytys”, kertoo Vantaan Flamingossa sijaitsevan RE/MAX Partnersin toimiston myyntijohtaja Tuuli Almila.

Kaikki tarvittavat tiedot yhdestä paikasta

Asiakastiedon Kiinteistötietopalvelusta on saatavilla kaikki tiedot ja dokumentit mitä tarvitaan kiinteistökauppojen ja kiinteistöistä tehtävien virallisten arviokirjojen tekemiseen. Palvelu sisältää myös monipuoliset karttapalvelut, jotka näyttävät muun muassa rakennusten sijainnit kiinteistöllä, maastokartat ja lähialueen liikennemäärät, väestötiheyden ja maksuhäiriöalttiudet.

”Saamme palvelusta hyvin kattavasti kaikki ne tiedot mitä ylipäätänsä on saatavilla yhdestä lähteestä. Palvelu sisältää kaikki kiinteistökaupan edellyttämät materiaalit, kuten rasitustodistukset, rasitetiedot, kiinteistörekisteriotteet, kaikki mahdolliset kiinteistöön liittyvät tiedot tontista ja rakennuksesta, tonttien rajapyykkitiedot, taloyhtiöiden yhtiöjärjestykset ja kaupparekisteriotteet”, listaa Almila. Vuokrausten yhteydessä Asiakastiedosta tarkistetaan myös asiakkaiden luottotiedot.

Palvelu pelaa

RE/MAX Partnersilla Asiakastiedon Kiinteistötietopalvelun valintaan vaikutti laadukkaan ja ajantasaisen sisällön lisäksi myös hinta-laatusuhde. ”Palvelun edullinen hinta ja joustavuus vaikuttivat paljon valintaan. Jos olen tarvinnut apua johonkin ongelmaan, olen saanut ratkaisut nopeasti, otin sitten yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Rahan ja ajan säästöä tuo myös se, että palvelu ei töki eikä tietokatkoksia ole ollut”, kiittelee Almila.

Lainmukaisen toiminnan lisäksi RE/MAX Partnersilla arvostetaan verkkopalvelun käyttäjäystävällisyyttä. ”Palvelu on helppokäyttöinen, ja sieltä löytää sen mitä etsii nopeasti ja järkevästi. Tiedonhakua helpottaa myös se, että kiinteistötiedoissa on korostettu punaisella sellaisia kohtia, jotka vaativat erityistä huomiota ja ovat meille rahanarvoisia tietoja”, summaa Almila.

 

Kiinteistötietopalveluun uusia ominaisuuksia marraskuussa 2014

  • Lainhuuto- ja rasitustiedot yhdellä raportilla
  • Yritykset kiinteistöllä -raportista näet kaikki kiinteistössä toimivat yritykset yhteystietoineen
  • Lähetä tulosteet sähköpostiin -toiminto
  • Voit tulostaa kätevästi karttanäkymän
  • Parantuneet karttatulosteet
  • Katso missä alueen koulut sijaitsevat
  • Tablettitoimivuuden parantuminen
  • Ennakoiva osoitehaku nopeuttaa palvelun käyttöä

 

Lisätietoja palvelusta:
Liiketoiminnan kehityspäällikkö Vesa Arjovuo, vesa.arjovuo [ät] asiakastieto.fi